Dag 271 - FFK-slutprov och mattebetyg

Ännu en punkt kan nu bockas av på min att göra lista efter att idag ha gjort FFK-slutprovet. Mycket skönt att ha det över. Nåt som inte är lika skönt är att min idé till studentpresent gick i stöpet när jag idag gick in i affären och ingenting var som jag ahde tänkt mig. Jag får hoppas att min syster älskar mig ändå trots det lilla hon får. Imorgon kommer jag sitta på CDG vid den här tiden. Mitt plan går inte förrän 20.15  men min värdmamma tidspessimisten tycker man ska vara på den säkra sidan. Hon kan inte skjutsa mig ända ut utan jag får ta flygbussen från Porte Maillot men det ska nog gå :)
Fick mvg på matte-nationella, ingen aning om vilken poäng lr om det var nära vg lr så men jag klarade mvg iaf. Hon frågade om jag ville se provet men då skrek jag nej och sprang iväg. Soft iaf. Ska sluta vara så hård på mig själv efter prov tror jag. Kanske.

Nu ska jag packa det sista och sen blir det nog middag. Förhoppningsvis iaf, är jättehungrig. Det blir väl ratatouille som vanligt kan jag tro, nu när vi inte äter kolhydrater längre.

Puss och kram!


Dag 269 - En lång och värdelös dag

En värdelös dag. Ett värdelöst inlägg.

Dag 268 - En lång men bra dag

Idag har varit en otroligt lång dag, kom hem för snart en timme sen efter att ha repat inför pjäsen. Tveksam på om folk verkligen kommer fatta. Den är sjukt invecklad. Jaja vi får se hur det blir. Eftersom det här är min blogg och ingen annans tar jag mig friheten att skryta då jag fick tillbaka mitt engelska nationella idag och blev så otroligt nöjd. Fick 10/10 på alla delar och enormt mycket beröm från Britt-Marie och det var så himla skönt att höra. Hon sa att det endast är en eller två elever varje år som får det i engelska B och att jag skulle vara stolt så det tänker jag. Tänker fullständigt skita i jantelagen som innebär att jag borde säga att det gick helt okej och sen le och vara tyst. Nej det gick superbra och jag har jobbat för det = jag förtjänar det. Känner mig nu i princip klar med skolan. Har ett idrottsprov, en ffk-redovisning och ett engelska-föredrag kvar men sen är det slut! Om man bortser från praktikrapporten (som de fram tills i år har behövt skriva på franska!) Tack och lov att vi inte ska göra det. Vi ska dock redovisa om dem muntligt på franska men det ska nog gå. Iaf så är det inget som stressar mig nu då vi inte ens har börjat praktisera än. Något som stressar mig dock är Islands förbannade vulkaner. Vad ska de få utbrott nu för?! Jag dör om det där askmolnet hindrar mig från att åka på fredag. Det skulle bli så himla jobbigt! Problemet med packningen som jag gnällde över igår har dock löst sig för jag ska få låna en våg av Karin så att jag kan väga mina väskor och planera :D Himla bra! Då kan jag ju packa dem med lite marginal så får det lösa sig bäst det vill med den andra väskan när jag åker hem på riktigt sen.

En lite cool bild från metron som Stina tog i fredags

Nu ska jag skypea lite och sen är det idrottsplugg som gäller. Imorgon börjar jag 8.10 med en sjuuukt ovärd NK-lektion. Otroligt oinspirerande... Något roligare dock är att jag är med i festkommittén och ska toastmastra (verb?) på avslutningsmiddagen. Blir lite extra jobb men det är det värt. Har också insett att jag måste ta med mig två fina klänningar från Sverige - en att ha på middagen och en på själva avslutningen i kyrkan. Vilka ska jag ta är då frågan....?
Får sova på saken. Imorgon ska vi till svenska ambassaden och göra jag vet inte vad. Vi slipper ha franska i två timmar dock så det är nice.

Pussar till alla och till er där hemma så får ni gärna uppdatera mig om hur det ligger till med det satans askmolnet!

Dag 267 - Packningsproblem...

Nej jorden gick inte under igår - sicken tur! Idag har jag åkt på busstur med Hanna, Thomas, Mimi och Agnes. Det var en uppgift för FFK:n så nu är det ännu en sak mindre att göra. Jag har försökt fortsätta packa men det är sjukt svårt att uppskatta hur mycket alltihop väger. Min värdfamilj har nämligen ingen våg. Något jag tyckt varit jättebra fram tills nu. Inte heller blir det bättre av att jag ska köpa med 2 kg ost och 1 kg gåslever (uuuäää) till Johannas student. Inte heller vet jag vad AirFrance har för policy på övervikt. jag vet att jag får ha 23 kg i stora bagaget och 12 kg i handbagaget men sen om man ahr mer har jag ingen aning om vad som händer. Jo nu vet jag, man får betala 55 euro om det överstiger 23 kg - nej tack! Det skippar vi! Men hur tusan ska jag veta om jag har för mycket i? Åååhh vilka problem man har alltså, men det blir ju så pinsamt om jag får ställa mig fram för alla och börja klä på mig kläder för att minska vikten.
Detta tåls att tänka på
Lite bilder från helgen



Tjingeling!

Dag 266 - Jordens undergång

Kom hem från att ha solat för en timme sen, överskattade mitt/mina (hur säger man?) pigment en gnutta. Är lite lagom röd i ansiktet men det lägger sig nog om ett par timmar. Fick iaf färg som jag ville och detär ju bra. Idag är det också dagen som jorden ska gå under kom jag på. Om två timmar och 40 minuter faktiskt. Vi får väl se om det händer. Ikväll ska jag förmodligen till Viktor och grilla om jag kunde komma med vill säga. Det ska bli jättemysigt men först ska jag läsa min franskabok för den ska vara utläst på måndag och jag har inte börjat än...
Tjingeling!

Dag 266 - Sol, sol, sol - JA!

Hallihallå! Ännu en härlig lördag i Paris och nu är det fina vädret tillbaka. Så himla skönt och jag ska ligga ute och steka och plugga hela dagen har jag tänkt. Frågan är bara om jag kan få någon med mig... Det ärdet jobbiga med att bo i en så stor stad, att alla avstånd är så långa!

Igår var vi hos Mimi och lagade middag och firade Linn. Att laga middag till 18 pers är inget jag vill göra igen, fy fan vad stressigt och jobbigt och krångligt. Men när maten blev klar blev det hur mysigt som helst och jag åt hur mkt som helst också och blev så himla mätt. Kvällen var hur lyckad som helst men en bit efter tolv drog de andraut och då åkte jag hem (såklart) lite tråkigt men that's life. Den positiva sidan med det hela är att jag då vaknar av mig själv vid åtta och kan utnyttja hela dagen. Om jag sen gör det eller inte är väl en annan fråga.

Veckans babe blir en ung Brad Pitt!

Ett stort grattis till min syster Johanna också för att hon nu är helt färdig med gymnasiet!
Grattis!
Nu ska jag kolla klart på A walk to remember innan jag går ut i solen.
Pussar!

Dag 264 - Sovmorgon!

Idag har jag sovmorgon till 10.25!! Helt galet, jag börjar ALDRIG så sent. Varje dag är det antingen 8.10 eller 9.10 så det här är rena rama lyyyxen! Nåt jag blir irriterad på är bara att igårblev det fint väder på eftermiddagen och då hade jag såklart kavaj och svarta jeans och nu idag är det totalt mulet. Jag vill att det ska vara strålande sol hela tiden så att jag kan få åtminstone lite färg innan jag kmr hem till Sverige. Hanna och Ebba kommer såklart ändå vara brunare, tor inte att jag förväntar mig nåt sånt, men det vore nice att inte se ut som ett levande lik bredvid dem.

Nu sa jag bara chilla i tjugo minuter innan jag går till skolan.
Pussar!

Dag 263 - Le grand projet och möte med praktiken

Dagen började med att jag höll mitt föredrag på franskan. Lite strul med skrivare gjorde att jag fick ha det på datorn så jag var helt textbunden vilket var lite pinsamt men annars gick det bra. Dessutom undrade Isabelle om jag verkligen hade skrivit det själv vilket jag hade så jag tar som en komplimang. Hon sa att min franska var excellent, känns fint. Sen efter lunchen begav jag mig mot St.Quentin en Yvesline för att träffa min praktik. Var längesen jag var så nervös. Men allt gick bra och min handledare Philippe Goas var hur snäll som helst. Nu när jag vet hur jag tar mig dit och så också så känns allt mycket lugnare. Imorgon börjar jag halv elva så nu tittar jag på fame och unnar mig en kväll utan plugg.

Pussar!


Dag 262 - Något gladare

Efter en uppiggande kommentar av min gudmor och efter att äntligen ha skrivit klar mitt Grand Projet så känns det något bättre.Sorgen, smärtan, ilskan, hatet - allt börjar lägga sig lite. Jag har skrivit på den där uppsatsen sen klockan två idag och nu är den äntligen klar. Helt sjukt vilken tid det tog. Greta är världens bästa också som hjälpte mig att rätta den. Imorgon har jag bara franska och sen ska jag åka ut till min praktikplats och presentera mig. Känns sjuuukt nervöst. Det är långt bort också så jag tänker ta riktigt mkt tid på mig så att jag inte kommer för sent. Bra ändå att åka dit en gång innan så att man inte går vilse och inte hittar dit eller nåt sånt första dagen. Idag är det tio dagar tills jag åker till Sverige för studenten. Då kommer jag inte bara få träffa och fira min syrra utan hela släkten kommer vara där också. Det ser jag fram emot så galet mycket. Funderar allt mer på det här med packningen...Kanske vore bra att testa lite innan fredag morgon när jag åker på kvällen liksom. Ska nog testa lite nu - man vill ju inte plugga!

Dag 262 - Inte så glad

Jag hade tänkt att jag skulle känna mig fri och sprudlande efter att ha slutfört mattekursen för det här året. Det gör jag inte. Jag gick in med gott mod och tanken att jag faktiskt är helt okej i matte men det visade sig ganska grovt att jag hade fel. Kan ärligt säga att jag aldrig har skrivit ett så dåligt matteprov i hela mitt liv. Aldrig. Inte blev det bättre av att höra att alla hade klarat de uppgifter jag kört fast på. Så när jag gick ut från klassrummet efter att ha suttit fyra timmar i sträck (ja jag satt tiden ut) så kände jag mig, vad ska man säga, defeated. Försökte dock muntra upp mig med att nu är detöver och jag kan andas ut men då slog det mig. Som en blixt från himlen insåg  jag att det enda jag ska göra när jag kommer hem inte är att kolla på film och mysa utan att skriva mitt Grand Projet. Då ville jag bara lägga mig ned på marken i fosterställning och gråta. Men jag insåg att det inte skulle gillas av min skola så jag gick hem istället med tårar i ögonen och nu ligger jag här. Skriver på projektet men hur många meningar jag än plitar dit så blir det aldrig längre. Tre a4 kvar på dator. Det är typ 2000 ord. Nej, kan den här skiten bara ta slut någon gång?! Dessutom har jag så ont i ryggen att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Har försökt knäcka den åt alla håll och kanter men inget hjälper.
Ungefär såhär såg jag ut när jag gick från skolan. Något fulare dock.


Nej tillbaka till arbete, ain't no use in complaining when you got a job to do som Bryan Adams säger.
hejdå, hoppas det gick bättre för alla er andra som också läser matte B

Dag 260 - Ett försök att fly plugget

Rubriken säger allt. Jag har matte B nationella på tisdag och en fyrasidig uppsats att skriva på franska (på dator!) och jag harinte börjat med matten och skrivit endast en sida på uppsatsen. Fan alltså. Ingen självdisciplin. Jag vill bara titta på film. Dessutom har jag en radda repliker jag ska kunna utantill tills imorgon. Morgondagen alltså, en underbar dag som kommer börja med en härlig sågning av min uppsats men det kommer kännas som en sågning av mig. P&L-biljetterna tog slut idag, vilken jävla tur att man han köpa alltså. Hade varit tråkigt annars. Nu kollar jag på VM-finalen, helt klart godkänd anledning till att inte plugga. Att kolla på Irlands bidrag till eurovision är inte en godkänd sådan. Bra att jag hittade nåt annat. Ska läsa igenom idrotten inför provet nästa vecka och känna mig stolt över att jag planerar så långt i förväg.

Puss och kram!

Dag 260 - Studentpresentsletande

Vaknade åtta imorse och kände mig fortfarande som en boll efter gårdagens maratonätning. Det gav mig ett smärre slag av ångest så jag slet på mig löparbyxorna, snöradeskorna och sprang ut. Det känns något bättre nu. Om en timma ska jag träffa Ingrid, Thomas och Emma för att shoppa. Jag ska leta studentpresent och de ska få hjälpa mig har jag tänkt. Imorgon börjar näst sista skolveckan. Tio skoldagar till och sen är det slut på tvåan i princip. Sjukt. Då ska jag bara chilla och njuta av de sista veckorna här.

Grillningen igår var jättelyckad och gud vad jag gillar min klass här mer än hemma. Hade varit så kul att ta studenten med alla här, fast i Uppsala.

Nu ska jag göra mig klar för en heldag letandes present. Tjingeling!

Dag 259 - Matkoma x 8358935093090

Ligger i sängen och kan knappt röra mig på grund av den smärtsamma matkoma jag är i för tillfället. Mitt intag av mat idag är nog mer lämpligt för en månad skulle jag tippa. Jag började med att käka frukost - en skål gröt - normalt. Sen käkade jag lunch och lite frukt vid halv två - också normalt. Sen gick jag och grillade med klassen och åt ett antal korvar + kycklingpasta + tabbouleh = det börjar spåra lite. Sen kommer jag hem och familjen tar med mig på restaurang. En förövrigt asfin restaurang. Där börjas det med en liten fördrink med lite bröd (grovt bröd fanns till och med) och tapenad, sen blev det förrätt - pocherat ägg på en bädd av ratatouille. Efter det huvudrätt med kycklingfilé med spenatfettucine och sauce beurre blanc. Sen blev det en liten osttallrik som jag desperat försökte trycka på Alexandra men som hon vägrade ta. Det var bara att äta osten och baguetten. Som efterrätt kom sedan tre sorbetkulor in då fruktsallad inte fanns som ett alternativ. Orkade endast två och sen var det dags för kaffe. Resultat= INTE normalt! Nu är jag så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag är så glad att jag inte tog mina jättetighta jeans som jag hade tänkt först. Jag hade dött.

Nu ska jag springa ivägoch borsta tänderna och ta bort sminket. eller vem försöker jag lura, jag ska inte springa jag kommer rulla.

hej dåå, sov gott, ät inte så mycket som jag.

Dag 259 - Grillning i Bois de Boulogne

Jag ska alldeles strax bege mig till Franprix för att köpa lite grillningsmat. Har visserligen precis ätit med familjen men jag kan ju inte banga på årets första grillning. Ska bli väldigt nice. Igår träffade jag Ville, William, Valle och Gustaf på Auld vid St.Paul. Grabbarna åt, min familj hade självklart redan gött mig. Sedan satt vi där och hade det trevligt innan vi klockan tjugo över tolv satte oss på en proppfylld metro coh åkte hem. När jag kom hem kollade jag på Eat Pray Love med Julia Roberts. Helt okej film men egentligen inget märkvärdigt. Delen i Italien var dock bra och jag kände ännu mer att jag verkligen vill lära mig det språket. Det är tusen gånger finare än både spanska och franska. Nu på morgonen varjag effektiv och skrev ihop en FFK-uppsats som hängt efter och läste igenom svenskläxan tills nästa vecka. Sen tittade jag på Dear John och nu sitter jag här.
Ett par bilder från igår


Puss och hej, om exakt två veckor sitter jag med min bästis "ögat" på Cupido i Uppsala och käkar lunch - SJUKT!

Dag 258 - Opponering och book review

Idag hade jag mitt livs första opponering. Det var inte kul. Känns otroligt obefogat och oberättigat att sitta och klanka ner på någons missar när jag vet att mina egna är tuuuusen gånger större. Som att jag skulle ge Messi tips i fotboll liksom. Inte helt rätt. Hann dock inte bli opponerad på så det får vänta till måndag. Jag tänker köra på att vända andra kinden till och bara ta emot. Har egentligen inget att säga till mitt försvar. Sen var det book review som gällde. Miljonte engelskagrejen på två veckor typ. Att de inte ger sig. Nu är det två veckor kvar med stenhårt plugg sen ska jag hem och fira syrran + Lina, Sofia, Ebba och Sara. Kommer bli jättemysigt.

Vädret här är väl inget att skryta med för tillfället och hela helgen ska det regna. Värt. Men imorgon ska vi grilla vid Bois de Boulogne och på söndag ska jag leta studentpresent tilsammans med Ingrid ochThompa. Hoppas verkligen att jag hittar något. Har en del idéer.

Tänkte smälla upp en bild på konstverket jag skröt om i förra inlägget

 Ganska imponerande va?
Här är våra skoltröjor förresten. Den ska jag ha på katte i höst och malla mig.


Veckans babe blir Jake Gyllenhaal:


Puss och kram nu ska jag iväg!


Dag 256 - Baddag

Baddagar är bland det värsta jag vet och idagg var det dags igen. Trodde jag hade fått det överstökat i ettan men tji fick jag. Sedan när släpat mig dit med tungt hjärta får jag veta att vi bara ska plaska omkring. Vi behövde inte ens simma någonting. Detta gjorde mig något irriterad men jag var ju redan där så vad skulle man göra? Sen gick vi in och tog oss igenom fransmännens konstiga system med bås som man byter om i. Det finns inte ett omklädningsrum för killar och ett för tjejer utan bara en massa bås som man går in i låser och byter om och sedan går man ut på andra sidan. Sedan duschar man i ett gemensamt duschrum där herr- och damsidan endast skiljs åt av en vägg. Man ser alltså in i varandras duschrum. Jag skulle vilja se fransmännens min om de kom till fyrishov där detinte finns några bås utan att de fick byta om mitt bland alla ogenerade tanter och tvingas TA AV sig bikinin/baddräkt för att få vara i bastun. Hahaha vore kul. När vi kom in ruschade jag och Greta till bubbelpoolen som var ljummen och höll oss där ganska länge tills vi vågade oss ut till utebassängen. Sedan gick jag, Ingrid, Emma och Linnéa och solade på gräset och vi hade inte legat där länge förrän en trettioåring med kulmage kom fram och lade sig bredvid på sidan och började prata med oss. Vi konstaterade detattdet är sjukt hur man inte kan få vara ifred i det härlandet om man är mer än en blond i grupp och ännu sjukare hur man inte kan uppfatta vinken att vi inte vill ha honom där när vi ignorerar hans frågor och pratar svenska med varandra....
Mkt märkligt.

Nu ska jag hitta på nåt annat. Förresten såg Alexandra porträttet jag gjorde när vi var i Leonardo da Vincis hus i Loiredalen och hon tyckte jag skulle anmäla mig till en konstkurs - den ni! Det trodde ni inte om mig va?

Pussar!

Dag 254 - Teater och svenska nationella

Fick tillbaka mina nationella prov i svenska idag och fick 10/10 på båda. Är så himla nöjd och det känns så skönt för nu har jag säkrat betyget i Sv B. Imorgon har jag nk-prov. Kan bli kul att se hur det går. Orkar faktiskt inte bry mig överdrivet mycket. Ska läsa igenom anteckningar ett par gånger till sen får det räcka. Nu på eftermiddagen hade vi teater och bestämde datum för föreställningen. Det blir den 13 juni på eftermiddagen. Ska bli jätteroligt även om jag inte har en så stor roll. Det känns ganska skönt för jag skulle aldrig hinna annars.
Nu ska jag lyssna på Veronica Maggio och sen ska jag plugga.
Pussar!

Dag 253 - Fotboll i Bois de Boulogne

Idag har jag inte gjort mycket. Försökt ta mig igenom naturkunskapen och tackar min lyckliga stjärna för att våra prov är så lätta. Skulle ALDRIG klara din prov Fia kan jag lova! Chillade hela förmiddagen och körde dessutom en storstädning också. Förstår inte hur det kan bli så smutsigt så fort. Det är ju bara jag som bor i rummet men fan vad mycket smuts. Beror nog mycket på att man går in med skorna här. Sen skrev Ville och frågade om jag skulle med och spela fotboll. Självklart ville jag det så jag drog på mig shortsen och tog fotbollsskorna i handen och gick sen ner och mötte honom och valle. Vi spelade på ängen vid Bois de Boulogne tillsammans med william, Viktor, robin och Klas. Det var nice men sjukt varmt i början. Vi körde i åtminstone två timmar så det blev dagens träning. Mycket bra och MYCKET roligare än att springa själv. Att springa med Sofie är kul för då har jag någon att prata med. Nu ska jag läsa igenom mina anteckningar till NK:n en gång till sen ska jag nog skypea med familjen om de är inne.

 Förresten så kan Lina, Sofia, Sara och Ebba gärna berätta var och när era mottagningar är och när ni springer ut så ska jag försöka hinna med er alla. Johanna systern min kommer såklart först men sen är det ni mina älsklingar <3

Dag 252 - Vilken härlig dag!

Idag har varit en bra dag. Jag och Sofie låg och stekte från elva till halv fyra i 30-gradig värme. Underbart! Lite vindruvor och annan frukt och dessutom lite plugg underhöll vi oss med. Sen kom jag hem och chillade lite och kollade på One Tree Hill för att sedan vid fem gå ut och springa. Jag och Sofie hade nämligen trott att det skulle ha blivit svalt då men ack så fel vi hade. Det var fortfarande 26 grader ute när vi kom hem lite över sex. jag satt och svettade hur länge som helst för att det var så varmt men slutligen tog jag mig till duschen iaf. Efter duschen märkte jag också att jag minsann fått lite linjer efter dagens fritering. Nu har familjen försvunnit och jag är själv hemma. Knopade ihop lite mat och satte mig på balkongen. Hade inte gatan utanför mitt hus varit så himla trafikerad hade det varit perfekt. Iman gav mig också 10 euro för att köpa mat om jag ville men hon hade samtidigt ställt fram falafel, pasta, cordon bleu, skinka, sallad, tomat, gurka och ägg. Körde en lite halvatkinsdiet och tog bara typ tre pastabitar och åt tomat, äggröra och skinka istället. Avslutade med en apelsin och nu är jag så mätt att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Måste lära mig hur mkt jag ska äta.
Här kommer lite bilder frå Loiredalen

Laget inför brännbollsmatchen



Ville efter frivarvningen


Idag innan jag mötte Sofie, hade egentligen tänkt kolla färg före och efter men jag orkade inte.

Nu får det vara nog!
Pussar!

Dag 252 - Helg, sol, picnic, plugg (?), träna(?)

Hallihallå! Nu var det helg igen och det är himla skönt det. Idag ska jag sola hela dagen. Det är nämligen superfint väder. Ikväll ska jag springa med Sofie. Det kommer bli nice.
 Har insett att jag på 15 skoldagar har 13 redovisningar/prov att göra. Det känns bra. Men efter det så kommer jag till Sverige för studenten och tills dess är det ju inte alls långt så det kommer nog gå fort. Nu ska jag göra mig iordning för att gå och möta Sofie ochsen ska vi ta vårt plugg och lite picnic och lägga oss i en park :)

Dag 250 - Val de Loire

Nu är jag tillbaka efter en mysig skolresa till Val de Loire. Vi åkte klockan sju på tisdagsmorgonen och kom hem åtta onsdagkväll. Har tittat på en himla massa slott men inte fotat ett enda. Har nämligen kommit på att om tjugo år är det bilderna med människor jag vill titta på inte mina tjugo kopior av Notre Dame etc. Nu sitter jag och förbereder mig inför engelska nationella imorgon bitti. Historian är inställd så får en timmes extra sömn vilket kommer sitta fint. Har inte så mycket att skriva egentligen.

Blir mer kluven för var dag som går om att åka hem. Sommaren kommer bli hur bra som helst i Sverige men oj vad man kommer sakna Paris i höst. Dock känner jag inte som alla Parisgalningar här nere att det här är den bästa staden på jorden. Nej det tror jag absolut inte och jag hoppas verkligen att det inte är det. Människor som parkerar som idioter, har noll servicemindedness, vägrar lära sig engelska för att de tror att de är bättre än alla andra, och ett samhälle som är hierarkiakt och elitistiskt på alla plan och en matkultur som har gjort mig bredare än vad jag är lång. Nej tack. Samtidigt är det otroligt vackert, underbart väder, "min" gatustädare som säger bonjour till mig varje gång vi möts på morgonen, de två gamla gubbarna som stod och övade danssteg på pont de neuilly, storstadsliv till det yttersta och ett språk som är hur fint som helst men som jag fortfarande inte behärskar. Jag känner att jag har gjort Paris. Jag kan Paris även om det självklart finns mycket som jag fortfarande inte har sett men trots det så är det efter det här året är dags för någonting nytt. Om det efter gymnasiet blir som au pair i Italien eller som volontär i Afrika vet jag inte. Men något helt annat ska det bli!

   vs.    

RSS 2.0